Baby og barn zoneterapi

Zoneterapi er en nænsom og blid behandling til babyer og børn, der hjælper kroppen til at finde sin balance

EN FØLELSE AF VELVÆRE

Baby og barn zoneterapi

Zoneterapi til babyer og børn er en nænsom, men effektiv behandlingsform, hvor jeg med mine hænder blidt trykker barnet under og på fødderne. De fleste børn kan godt lide at få zoneterapi og slapper helt af. Dog kan der være lidt ømme punkter under fødderne, men jeg tilretter min zoneterapi, så det bliver en god oplevelse for både barnet og forældre.
Spædbørn reagerer typisk positivt på behandlingen efter få gange.
Behandlingen varer ca. 20-30 min. – alt afhængig af barnet
 
Efter aftale tilbyder jeg hjemmebehandling til babyer 0-1 år

Hvornår kan zoneterapi være godt for dit barn?

Spædbørn kan ikke selv fortælle, hvor de har ondt henne, hvilket gør det utrolig svært for forældrene. De fleste børn reagerer ved at græde, sove dårligt eller ved at spise mindre end de plejer og have hård mave. Zoneterapi er ideelt til spædbørn, da jeg via barnets fødder kan mærke, hvor der er ubalancer og behandle disse punkter.

Jeg er uddannet som børnesundhedsvejleder, og den erfaring drager jeg altid med i hver behandling.

Zoneterapi kan blandt andet hjælpe med:

Zoneterapi er en nænsom behandling, hvor jeg arbejder med dit barns fødder. Behandlingen er hverken farlig eller gør ondt på barnet. Tværtimod nyder mange børn behandlingen og nogle falder endda i søvn.

Baby og barn zoneterapi pris

Pris 0-12 år

375 kr.

REFERENCER

Det siger klienterne om os

⭐⭐⭐⭐⭐
Vi har været hos Jeanette 3 gange med vores lille datter på grund af mavekneb og allerede efter 1. behandling kunne vi mærke bedring. Hun er så dygtig til sit arbejde og et rigtig behageligt menneske. Vi skal helt bestemt afsted med storebror for at se om zoneterapi er vejen frem for hans uro. Vi vil klart anbefale Jeanette til andre! Christina
Book din tid i dag
⭐⭐⭐⭐⭐
Vi kom ved Jeanette første gang i 2018 med storebror, og hun gjorde indtryk fra start. Hun så os, i helhed og tog sig tid til, at vise, tegne og forklarer, hvordan vi kunne hjælpe vores barn med hans problematikker. Så da lillebror kom, så var der ingen tvivl om, at det var Jeanette vi opsøgte igen.. og endnu en gang greb hun os, hvor vi var. Hun har mine største anbefalinger! Og vil altid være vores go-to-person med børnene! Tine
Book din tid i dag
⭐⭐⭐⭐⭐
Jeanette får mine varmeste anbefalinger. Meget varm og behagelig person, og så virker hendes behandlinger! Min kolik-baby på nu 8 uger, skriger væsentligt mindre efter han startede på behandlingerne hos Jeanette. Betina
Book din tid i dag
⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg lægger mine fødder (og mit liv) i hænderne på Jeanette så ofte, jeg kan! Jeanette møder mig altid med varme, glæde og åbne rummelige arme. Hun er fagligt meget dygtig og et yderst fint og smukt menneske. Jeanette har hjulpet mig igennem et hårdt og langt kræftforløb – hjulpet min krop og mit sind til at kunne klare både strålebehandling og kemobehandling med minimale bivirkninger. Mine børn har også været i Jeanettes kyndige hænder af flere omgange fået hjælp med astma, mellemørebetændelse, maveproblemer og uro. Jeg giver Jeanette mine allervarmeste anbefalinger og ved, at der altid er hjælp at hente. Stine
Book din tid i dag

Har du spørgsmål til din behandling?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål i forbindelse med en behandling. 
Du er også velkommen til at læse vores FAQ igennem og se om du kan få svar på dit spørgsmål derigennem.

Zoneterapi til Baby og Barn

Zoneterapi er en nænsom og blid behandling til babyer og børn, der hjælper kroppen til at finde sin balance. 

Zoneterapi til babyer og børn er en nænsom, men effektiv behandlingsform, hvor jeg med mine hænder blidt trykker barnet under og på fødderne. De fleste børn kan godt lide at få zoneterapi og slapper helt af. Dog kan der være lidt ømme punkter under fødderne, men jeg tilretter min zoneterapi, så det bliver en god oplevelse for både barnet og forældre.
Spædbørn reagerer typisk positivt på behandlingen efter få gange.
Behandlingen varer ca. 20-30 min. – alt afhængig af barnet
 
Efter aftale tilbyder jeg hjemmebehandling til babyer 0-1 år.
Læs mere om hjemmebehandlinger HER
 

Hvornår kan zoneterapi være godt for dit barn?

Spædbørn kan ikke selv fortælle, hvor de har ondt henne, hvilket gør det utrolig svært for forældrene. De fleste børn reagerer ved at græde, sove dårligt eller ved at spise mindre end de plejer og have hård mave. Zoneterapi er ideelt til spædbørn, da jeg via barnets fødder kan mærke, hvor der er ubalancer og behandle disse punkter.

Jeg er uddannet som børnesundhedsvejleder, og den erfaring drager jeg altid med i hver behandling.

Zoneterapi kan blandt andet hjælpe med:

Zoneterapi er en nænsom behandling, hvor jeg arbejder med dit barns fødder. Behandlingen er hverken farlig eller gør ondt på barnet. Tværtimod nyder mange børn behandlingen og nogle falder endda i søvn.

zoneterapi-baby-foedder-i-haand

Baby og barn zoneterapi pris

Pris 0-12 år

375 kr.

Har du spørgsmål til din behandling? Kontakt mig her.